AMF

Knauf AMF: COMPETENT IN MULTIFUNCTIONELE PLAFONDSYSTEMEN

één producent met sterke merken

Sterke merken onderscheiden zich door trouw te blijven aan hun motto, door te laten zien dat er een reden is voor hun bestaan en door de belofte aan de klant ook waar te maken. Knauf AMF is een internationaal opererende fabrikant van systeemplafonds en alle merken in het portfolio bezitten deze eigenschappen.

De afgelopen jaren hebben er grote veranderingen plaatsgevonden. Desondanks is Knauf AMF altijd trouw gebleven aan zichzelf – we richten ons op  systeemplafonds en eisen daarbij niets minder dan ”Best Practices”, met innovatie, creativiteit, design, functie en kwaliteit als kernwaarden.

Sinds Knauf AMF zich met de merken AMF THERMATEX®, HERADESIGN®, AMF TOPIQ®, AMF MONDENA, AMF VENTATEC® en DONN® profileert als totaalaanbieder van systeemplafonds, is er een nieuwe fase in de bedrijfsgeschiedenis aangebroken. Vandaag de dag is Knauf AMF synoniem aan competentie en innovatieve oplossingen op het gebied van systeemplafonds en [… nog meer] aan sterke merken en productportfolio’s.

AMF TOPIQ® – “premium efficiency”

De met akoestisch vlies gelamineerde en gecoate steenwolplaten (zicht- en randzijde) vormen de technologische basis voor AMF TOPIQ®. Deze softboard productreeks imponeert door het geringe gewicht, de eenvoudige montage en maximale geluidsabsorptie bij een geringe productdikte en afhanghoogte.

AMF THERMATEX® – “functioneel en innovatief“

Deze platen worden in een nat procedé (wetfelt) geproduceerd en gelden als internationale maatstaf voor kwaliteitsnormen en functionele producteigenschappen. De introductie van de designcomponent in het productieproces zorgt ervoor dat AMF THERMATEX® toonaangevend is en blijft op het gebied van functioneel-esthetische opvattingen over modulaire plafonds.

THERMATEX® Thermofon

NRC = 0,85 αw = 0,80(H)

THERMATEX® Thermofon is een mineraalvezelplaat die net als de andere platen uit de THERMATEX® Acoustic serie imponeert door uitstekende geluidsabsorptiewaarden. Het witte akoestische vlies zorgt voor een glad oppervlak en een elegant

THERMATEX® Alpha

NRC = 0,90 αw = 0,95

THERMATEX® Alpha is een hoogabsorberende akoestische plaat met akoestisch vlies. Deze serie voldoet aan de hoge akoestische eisen van geluidsabsorptieklasse A en kent daarnaast uitstekende eigenschappen op het gebied van brandwering en hygiene. Dankzij het doordachte productdesign zijn eenvoudige verwerking en montage gegarandeerd. Het hoogwaardige akoestische vlies zorgt bovendien voor een fraai aanzicht.

THERMATEX® Antaris

NRC = 0,90 αw = 0,90

Deze plafondtegel van Knauf AMF heeft een hoge absorptie waarde van αw 0,90 met slechts een dikte van 15 mm. Het gelamineerde akoestisch vlies versterkt de uitstekende akoestische prestaties en draagt bij aan een harmonische ruimtelijke uitstraling. Door de geringe dikte van de tegels, biedt de THERMATEX® Antaris bijzondere logistieke voordelen en is eenvoudig te hanteren bij de montage van het plafond. Daarbij is de tegel maatvast en biedt een goede geluidsabsorbtie. De THERMATEX® Antaris is bijzonder geschikt voor toepassingen met hoge akoestische eisen zoals klaslokalen, kantoren en/of vergaderzalen.

THERMATEX® Antaris C

NRC = 0,70 αw = 0,70

Plafondpanelen gemaakt van de nieuwe generatie bio-oplosbare minerale wol, klei en zetmeel met uitstekende brand weerstand en akoestische prestaties. De panelen hebben een uitstekend wit oppervlak en bieden goede prestaties in geluidsabsorptie.

Bekijk de brochure

Hier vindt u de brochure ‘productselector’ van AMF. Hierin staat informatie over de diverse plafondpanelen, plafondeilanden en overige speciale opties.

bimex Product Selector AMF
Bekijk de prijslijst

Vragen over deze producten?
BEL 0546 455 513
of stel je vraag via facebook

Neem contact met ons op

Stel uw vraag via dit contactformulier. Wij helpen u graag!

Start typing and press Enter to search