Ecophon logo

OVER ECOPHON

Saint-Gobain Ecophon ontwikkelt, produceert en verkoopt akoestische producten en systemen die bijdragen aan een goede werkomgeving door het verbeteren van het welzijn en de prestaties van mensen. Onze belofte “A sound effect on people” is de kern van alles wat we doen.

Ecophon heeft verkoopkantoren in 14 landen en vertegenwoordigingen in nog eens 30 landen wereldwijd. Er zijn in totaal ongeveer 750 medewerkers werkzaam. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hyllinge, net buiten Helsingborg in Zweden. Ecophon is onderdeel van de mondiale Saint-Gobain Groep.

ECOPHON ADVANTAGE 

Ecophon Advantage A is een systeemplafond dat waar voor uw geld biedt en voldoet aan de belangrijkste eisen ten aanzien van akoestiek, vochtbestendigheid en mechanische sterkte. De panelen zijn 20 mm dik en verkrijgbaar in kantafwerking A (inleg) in verschillende afmetingen.

ECOPHON MASTER MATRIX

Master Matrix is een innovatief zwevend plafond met een uniek klik-in ophangsysteem. Dit garandeert een snelle eenvoudige montage met precieze nauwkeurigheid waardoor achteraf (na)stellen niet nodig is. Alle panelen zijn individueel uitneembaar door de scharnierfunctie.
Master Matrix is de perfecte keus voor grote projecten waar een wand-tot-wand systeemplafond niet de juist oplossing is.

ECOPHON FOCUS LP

Focus Lp is een lineair plafond met een strakke uitstraling. Het half-verdekte ophangsysteem heeft een brede opening tussen de panelen in de ene richting en een smalle opening in de tegenovergestelde richting. Door de unieke vlakke integratie van installaties en verlichting geeft het plafond een strak en ruimtelijk gevoel aan elk interieur.

Bekijk de prijslijst

Vragen over deze producten?
BEL 0546 455 513
of stel je vraag via facebook

Neem contact met ons op

Stel uw vraag via dit contactformulier. Wij helpen u graag!

Start typing and press Enter to search