Ecophon Saint Gobain transparant

OVER ECOPHON PLAFONDS

Saint-Gobain Ecophon plafond ontwikkelt, produceert en verkoopt akoestische producten en systemen. De producten dragen bij aan een goede werkomgeving door het verbeteren van het welzijn en de prestaties van mensen. Onze belofte “A sound effect on people” is de kern van alles wat we doen.

Ecophon heeft verkoopkantoren in 14 landen en vertegenwoordigingen in nog eens 30 landen wereldwijd. Er zijn in totaal ongeveer 750 medewerkers werkzaam. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hyllinge, net buiten Helsingborg in Zweden. Dit bedrijf is onderdeel van de mondiale Saint-Gobain Groep.

ECOPHON PLAFOND ADVANTAGE

Ecophon Advantage A is een systeemplafond dat waar voor uw geld biedt en voldoet aan de belangrijkste eisen. Het voldoet aan de eisen ten aanzien van akoestiek, vochtbestendigheid en mechanische sterkte. De panelen zijn 20 mm dik en verkrijgbaar in kantafwerking A (inleg) in verschillende afmetingen.

ECOPHON MASTER MATRIX

Ecophon Master Matrix is een innovatief zwevend plafond met een uniek klik-in ophangsysteem. Dit garandeert een snelle eenvoudige montage met precieze nauwkeurigheid waardoor achteraf (na)stellen niet nodig is. Alle panelen zijn individueel uitneembaar door de scharnierfunctie.

Master Matrix is de perfecte keus voor grote projecten waar een wand-tot-wand systeemplafond niet de juist oplossing is.

ECOPHON FOCUS LP

Focus Lp is een lineair plafond met een strakke uitstraling. Het half-verdekte ophangsysteem heeft een brede opening tussen de panelen in de ene richting en een smalle opening in de tegenovergestelde richting. Door de unieke vlakke integratie van installaties en verlichting geeft het plafond een strak en ruimtelijk gevoel aan elk interieur.

ECOPHON SOLO

Ecophon Solo panelen zijn de trendy vrijhangende panelen en systemen. De systemen zijn 40mm dik en leverbaar in alle vormen, kleuren en maten. Geef invulling aan je architectonische vrijheid.

ECOPHON SOMBRA

Ecophon Sombra is een serie leverbaar in per batch matzwart gespoten glasvlies. De mat zwarte kleur van de Sombra plafondplaten creeren de juiste geluidsomgeving voor sociale ontmoetingsplaatsen zoals bars en nachtclubs. Het ophangsysteem is verkrijgbaar in 2 verschillende formaten.

ECOPHON SUPER G PLAFOND

De Ecophon Super G is het plafondsysteem voor ruimtes die tegen een stootje moeten kunnen. Het oppervlak is ontworpen om impact in sporthallen en dergelijke omgevingen te kunnen weerstaan. De zichtzijde heeft een sterk glasvezelweefsel en de rugzijde is voorzien van glasvlies.

Bekijk de prijslijst

Prijslijst 2023

Vragen over deze producten?
BEL 0546 455 513
of stel je vraag via facebook

Neem contact met ons op

Stel uw vraag via dit contactformulier. Wij helpen u graag!

Start typing and press Enter to search