Statiegeld pallets / bokken

De Obiwandpanelen, overige panelen alsmede de profielen worden gelost op statiegeldpallets of op stalen bokken. Deze worden standaard aan u in rekening gebracht. Nadat wij van u bericht hebben ontvangen om pallets c.q. stalen bokken retour te halen zullen wij na ontvangst deze aan u crediteren.

Tarieven voor pallets / stalen bokken

 • Siniat pallets € 55,-
 • Gyproc pallets € 27,50
 • Knauf pallets € 30,-
 • Glasbok € 450
 • Stalen bokje Steelframe € 65,00
 • Stalen bokje Dingemans € 40,00

De pallets en bokken worden uiterlijk tien werkdagen na leegmelding door Obimex retour gehaald; bij minder dan 6 pallets of 30 gipsbokken wordt € 87,50 berekend. De pallets en stalen bokken dienen onbeschadigd en op een duidelijk omgeschreven en goed bereikbare plaats gereed te staan. Voor retouren op een specifieke dag en/of tijd worden altijd vrachtkosten berekend van € 87,50.

Annulering

Niet- standaardartikelen kunnen slechts binnen 24 uur na bestelling worden geannuleerd, daarna worden ze aan u geleverd en gefactureerd daar deze artikelen speciaal voor u worden besteld. Voor retouren op verzoek wordt € 87,50,- berekend.

Retouren

Retouren worden niet geaccepteerd, tenzij er van tevoren overeenstemming is en uitsluitend met een Obimex pakbon. Materialen die zonder Obimex pakbon mee retour worden gegeven, worden niet gecrediteerd.

Klachten

Indien u of uw organisatie afwijkingen in welke vorm dan ook ondervindt, verzoeken wij u dringend dit zo spoedig mogelijk aan ons kenbaar te maken, opdat we zo snel mogelijk gerichte actie kunnen ondernemen.

Veiligheidsbeglazing

Voor het onderdeel veiligheidsbeglazing wil Obimex u onder andere verwijzen naar de NEN 3569.2001. Met het oog op de productaansprakelijkheid heeft Obimex reeds glaskwaliteiten opgenomen overeenkomstig de richtlijnen in NEN 3569.2001.

Indien u niet voor veiligheidsbeglazing volgens bovenstaande norm kiest wijst Obimex u op het veiligheidsrisico dat dit inhoudt waarbij zowel u als Obimex aangesproken kunnen worden op de wet- en regelgeving op het gebied van de productaansprakelijkheid.

Obimex adviseert u derhalve dringend te kiezen voor veiligheidsbeglazing conform de NEN 3569.2001.Indien Obimex, in relatie tot de door u verstrekte opdracht, wordt aangesproken uit hoofde van enige vorm van productaansprakelijkheid als producent of leverancier van beglazing anders dan veiligheidsbeglazing volgens NEN 3569.2001, worden alle kosten en schades die hieruit voortvloeien bij u in rekening gebracht.

Indien u kiest voor andere beglazing dan voornoemde veiligheidsbeglazing raden wij u tevens aan dit kenbaar te maken aan uw opdrachtgever en/of eindgebruikers.Omdat niet alle bedrijven deze normen hanteren, is een objectief offertevergelijk voor u niet eenvoudig.

Logistiek

Om onze logistieke operaties efficiënter te laten verlopen verzoeken wij u om bij het afleveradres de postcode en een mobiel telefoonnummer van monteur/projectleider te verstrekken zodat onnodig tijdverlies met zoeken kan worden voorkomen.

Regelmatig worden tijdsleveringen gevraagd. Dit proberen wij voor u zo goed mogelijk te verzorgen, doch met huidige verkeerssituaties zijn deze tijden niet te garanderen. Hierdoor kunnen door omstandigheden routes worden aangepast. Wij vragen om uw begrip in deze. Aan deze overmachtsituaties kunnen dan ook geen claimrechten worden ontleend.

Leveringscondities

 • Leveringen met kooiaap af fabriek per losadres € 80,-
 • Levering vanaf € 1250,00 franco, anders € 87,50 vrachtkosten (m.u.v. voegproducten, zie hoofdstuk 7, blz. 1,2 en 3).
 • Toeslag leveren op afgesproken tijd tussen 7.30 en 11.00 uur, € 99,- extra.
 • Leveringen tussen 11.00 en 16.00 uur worden zonder extra toeslag afgeleverd.
 • Voor de waddeneilanden en zaterdagleveringen gelden aparte toeslagen.
 • Klik hier voor informatie over leveringen met kraan. Deze speciale leveringen dienen minimaal 3 werkdagen van tevoren aangegeven te zijn.
 • Rembourskosten € 15,-
 • Transport buiten Nederland op aanvraag.

Coface

De door ons uit te voeren opdrachten melden wij allen ter dekking aan bij Coface. Wij leveren uitsluitend onder de voorwaarden van Coface.

Opdrachten

Deze kunt u :

Alle prijzen zijn exclusief BTW, ongelost. Voor verkoop- en leveringsvoorwaarden, zie achterzijde factuur. Druk- en zetfouten voorbehouden.

Neem contact met ons op

Stel uw vraag via dit contactformulier. Wij helpen u graag!

Start typing and press Enter to search