Geschiedenis

Het ontstaan van Obimex

Obimex  is onderdeel van de Verweg-groep. Deze is in 1975 ontstaan en opgericht door de familie Verweg. Begonnen met zelfstandig monteren en door de jaren heen uitgebouwd tot een volwaardig opererend montagebedrijf met meerdere eigen monteurs. Naast de montage werd de handel een steeds belangrijker onderdeel. Om hier een juiste scheiding in aan te brengen, werd in 1997 door toenmalig directeur Tinus Verweg besloten om de handel en de montage te scheiden: Obimex  werd geboren. Landelijke groothandel in plafonds, wanden en verlichting.

Sinds 1997 geheel zelfstandig

Sinds 1997 timmert Obimex geheel zelfstandig aan de weg en is Obimex in korte tijd uitgegroeid tot een marktbepalende groothandel. Met een eigen systeemwand, innovatieve producten en een ruim complementair assortiment staat Obimex bekend als een betrouwbare partner voor de droge afbouw branche. Door het grote magazijn in Almelo, korte communicatielijnen en eigen vrachtwagens is Obimex in staat om binnen 24 uur door heel Nederland materialen te leveren.

Obimex anno 2021

Met een focus op innovatieve producten, een eigen systeem-wand en een ongekend compleet assortiment is Obimex vandaag de dag een begrip in de droge afbouwbranche.

Een hecht familiebedrijf anno 2021 met 62 medewerkers, waar de sfeer nog altijd wordt bepaald door betrokkenheid, Oost-Nederlandse nuchterheid en een verfrissende recht-toe-recht-aan-mentaliteit. En is Obimex nog immer eigendom van de familie Verweg, sinds 2006 geleid door de zoon van Tinus, Michel Verweg.

image-2019-06-24-1-p1n1lbvqps8tha6bpxy2plddqc8yk9l6s2s4o87nwy
Neem contact met ons op

Stel uw vraag via dit contactformulier. Wij helpen u graag!

Start typing and press Enter to search