TRANSPORT

Wegtransport

Vandaag besteld en morgen op het project? Voor Obimex is dit geen probleem. Dat is precies de kracht van onze organisatie! Dit begint met het wegtransport. Oftewel het vervoeren van de materialen uit ons magazijn te Almelo, naar jouw plaats van bestemming. Dit kan jouw magazijn zijn, maar natuurlijk ook rechtstreeks op de bouwplaats door heel Nederland.

vrachtwagen
logistiek-vrachtwagen-chauffeur

Chauffeurs

Obimex is in het bezit van drie eigen vrachtwagens, allen voorzien van een kooiaap. De drie vrachtwagens worden gereden door onze vaste chauffeurs Roy, Eef en Thijmen. Chauffeurs met jarenlange ervaring op bouwprojecten en met de juiste kennis van afbouwmaterialen. Deze mannen zijn ons visitekaartje bij de klant en ondertussen bekende gezichten voor veel van onze relaties.

Thijmen Maneschijn

Tijmen Maneschijn

Roy Meulman

Roy Meulman 

Eef Kiffen

Eef Kiffen

Logistieke partners

Müller Transport Enter

Müller Transport is een nationaal transportbedrijf dat gevestigd is in Enter (OV). Ze zijn gespecialiseerd in het vervoer van stukgoed in heel Nederland. Samen met het vaste team medewerkers zorgen ze ervoor dat dagelijks al uw opdrachten
conform uw specificaties worden afgeleverd. Ze hebben een modern nieuw wagenpark dat reeds grotendeels voldoet aan de toekomstige milieueisen. Alle vrachtauto’s zijn voorzien van een laad/los mogelijkheid. Dit kan zijn een laadklep of kooiaap.

muller-transport
vanderwerff

Van Der Werff

Van der Werff Logistics is in 1916 ontstaan en uitgegroeid tot een professionele logistieke dienstverlener die actief is in het transporteren, warehousing en distribueren van goederen en lading in voornamelijk de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Maar ook buiten deze landen verzorgen zij allerhande transporten. Met alle gedreven en klantgerichte medewerkers, groot en zeer divers wagenpark en moderne huisvesting bieden zij u een compleet en
gevarieerd dienstenpakket aan.

Neem contact met ons op

Stel uw vraag via dit contactformulier. Wij helpen u graag!

Start typing and press Enter to search