De Obimex wand- en plafond calculator

Om met de Obicalculator te kunnen werken doorloopt u de volgende stappen:

1. Persoonlijk prijsbestand
Vraag uw persoonlijke prijsbestand aan bij Obimex via ons contactformulier of via mail. Zonder prijsbestand werkt de Obicalculator namelijk niet. Na ontvangst van dit prijsbestand (als bijlage in een mailbericht) bewaart u deze voor later gebruik in een map op uw computer.

2. Installeren Obicalculator programma (indien noodzakelijk).
Heeft u het Obicalculator programma nog niet geinstalleerd of wilt u een oude versie upgraden, dankunt u de nieuwste versie downloaden en installeren. Een oude versie van het programma hoeft u niet eerst te verwijderen. Uw gegevens blijven daarom bewaard. Mocht de download link niet werken, type dan in de adresbalk van uw browser http://obicalculatie.ib.nl en volg de instructies. Installeer daarna de Obicalculator via de installatiewizard.

3. Start het Obicalculator programma
Na starten van het programma selecteert u uw nieuwe prijsbestand.
Klik hiervoor in het tabblad programmavoorkeuren van de Obicalculator op ‘Prijslijst toevoegen’. Kies nu het door ons toegestuurde en door u opgeslagen prijsbestand en klik op ‘Opslaan’.

Uw Obimex Wand- & Plafond Calculator is nu klaar voor gebruik!
Succes met uw Obimex Wand- en Plafond Calculator.

icon-!

Om in de toekomst verzekerd te zijn van de laatste versie van de Obicalculator dient u het vinkje bij ‘Controleer regelmatig op nieuwe versies’ aan te zetten. U krijgt dan bij het opstarten van de Obicalculator automatisch melding van eventuele updates.

Neem contact met ons op

Stel uw vraag via dit contactformulier. Wij helpen u graag!

Start typing and press Enter to search