chicago-metallic

ROCKFON – Chicago Metallic® ophangconstructies

De ROCKFON Group, een onderdeel van de ROCKWOOL Group, is al meer dan 75 jaar een toonaangevend leverancier van akoestische plafond –en wandoplossingen van steenwol en metaal. Door de overname van Chicago Metallic levert ROCKFON naast steenwol panelen nu ook ophangsystemen en toebehoren. ROCKFON bestaat uit twee divisies, ROCKFON® plafondpanelen en Chicago Metallic® ophangconstructies. Kortom: ROCKFON biedt totale systeemoplossingen.

Het zeer uitgebreide assortiment van Chicago Metallic® omvat high performance oplossingen, zoals brand- en corrosiebestendig toepassingen en maatoplossingen om aan specifieke marktbehoeften te voldoen.

Chicago Metallic® T24 Hook 2850

24 mm universeel inhaaksysteem met hoofdprofiel (klik/haak) en dwarsprofielen met vlak aansluitende flens, kan gemakkelijk en herhaaldelijk worden gedemonteerd en hergebruikt. Brandbestendig conform nationale en Europese vereisten. Door de hoogte van 38 mm heeft de Chicago Metallic® T24 Hook 2850 een beter draagvermogen en compatibiliteit met diverse toebehoren en andere Chicago Metallic® ophangconstructies.

Chicago Metallic® T24 Hook 850

24 mm inhaaksysteem met hoofdprofiel en dwarsprofielen met vlak aansluitende flens, kan gemakkelijk en herhaaldelijk worden gedemonteerd en hergebruikt. Brandbestendig conform nationale en Europese vereisten. Door de hoogte van 38 mm heeft de Chicago Metallic® T24 Hook 850 een beter draagvermogen en compatibiliteit met diverse toebehoren en andere Chicago Metallic® ophangconstructies.

Chicago Metallic® T15 Hook 7500

15 mm inhaaksysteem met hoofdprofiel en dwarsprofielen met vlak aansluitende flens, kan gemakkelijk en herhaaldelijk worden gedemonteerd en hergebruikt. De profielbreedte van 15 mm leidt tot discretere rasterlijnen in de plafondafwerking. Net als bij de T24 hook 850 zorgt de hoogte van 38mm voor een beter draagvermogen en compatibiliteit met diverse toebehoren en andere Chicago Metallic® ophangconstructies.

Chicago Metallic® Muurprofielen

Een ruime keuze aan randafwerkingsbreedtes en –hoogtes in het Chicago Metallic® Muurprofielen assortiment, die aangepast kunnen worden naar paneeldikte, benodigd draagvermogen, niveauverschillen en toepassingen. Zichtbare kanten zijn aangepast aan het Chicago Metallic® assortiment van de verschillende ophangconstructies en beschikbare kleuren.

Zo zijn er binnen het assortiment oplossingen voor specifieke toepassingen voor sporthallen, zwembaden, seismische vereisten, gangen, oneffen oppervlaktes, aluminium randafwerkingen, stootvaste plafonds, metalen plafonds, enz.

Chicago Metallic® D850 – Corrosieklasse D

Verlaagde plafonds in vochtige ruimtes moeten gewapend zijn tegen een agressieve omgeving. Vocht, chloordampen, zouten en temperatuur veranderingen oefenen elk hun invloed uit op het systeem. Het grootste gevaar schuilt in de corrosie van onbehandelde metalen onderdelen. Chicago Metallic biedt een complete oplossing in de corrosieklasse C en D voor de gehele structuur van de metalen ophangsystemen en toebehoren. Eén van deze oplossingen is het D850 systeem, corrosieklasse D.

Bekijk de prijslijst

Prijslijst 2023

Vragen over deze producten?
BEL 0546 455 513
of stel je vraag via facebook

Neem contact met ons op

Stel uw vraag via dit contactformulier. Wij helpen u graag!

Start typing and press Enter to search