WERKEN BIJ OBIMEX

Wij zijn Obimex

Wij zijn meer dan een groothandel voor de binnenafbouw. Wij zijn een jong team van vakmensen met enorme passie voor de afbouwsector. Wij zijn een familiebedrijf waar we elkaar vooruit helpen. Bij Obimex prijzen we ons gelukkig met een team van professionals die bereid zijn elke dag het beste van zichzelf te geven, voor hun klanten én hun collega’s.

Openstaande vacatures

Wij zijn op zoek naar een

Online Communicatiemedewerker (24 uur)

Functie omschrijving

Wij zoeken een communicatiemedewerker die zich gaat bezighouden met onze online communicatiekanalen van Obimex en Afvoegen.nl. Je bedenkt en creeert content voor Facebook, Instagram en Linkedin.  Houdt onze websites up-to-date, maakt passende graphics, leuke video’s en schrijft pakkende teksten. Daarnaast analyseer je de resultaten online en past hier eventueel je eigen contentplan op aan.

Je dag ziet er als volgt uit:

Rond 07.50 uur loop je naar binnen, groet je jouw collega’s en pak je een bakje koffie of thee. Om 08.00 uur zet je jouw pc aan en pakt je to-do list en content-planning erbij. Je ziet dat er voor de aankomende drie weken content staat ingepland voor de sociale media kanalen van Obimex. Fijn, want dan kan je je vanmorgen focussen op de berichten van Afvoegen.nl.

Want je beheert namelijk twee verschillende kanalen (Obimex en Afvoegen.nl) met allebei hun eigen social-mediakanalen. De online strategie en implementatie voer je uit in samenwerking met je collega van marketing en communicatie. Je zorgt voor een goede content-planning, bent creatief, maakt leuke foto’s en video’s en zorgt voor continuïteit om online de beste te worden in de droge afbouw. Je werkt veelal zelfstandig, maar in je functie is het belangrijk om veel te overleggen met je collega’s, maar ook onze klanten en leveranciers.

Van 12.00 tot 13.00 uur heb je pauze en ga je wat eten in de kantine, bij het tankstation om de hoek of terwijl je een wandeling maakt. Wanneer je na een uurtje weer gaat zitten, komt jouw collega naar je toe met vier nieuwe producten voor op de Afvoegen.nl webshop. Jij zoekt beschrijvingen, foto’s en verdere informatie over deze producten en zorgt ervoor dat het netjes op de webshop terecht komt.

De rest van de dag ga je bezig met het herschrijven van websiteteksten, zodat de websites hoger in de organische zoekresultaten van Google terecht komen. Je houdt Google Analytics altijd goed in de gaten, dus je gaat nu eens een andere SEO-aanpak proberen. Na deze verbeteringen check je ook binnen Google Ads wat de resultaten van de huidige zoek- en displaycampagnes zijn. Voor je het weet is het 17.00 uur. Fijne avond!

Wat bieden wij jou?

Je komt bij ons te werken op een nieuw fris ingericht kantoor met eigen werkplek. In een leuk jong team van professionals met een laagdrempelige cultuur. We starten met een inwerkperiode, waarbij je ons bedrijf goed leert kennen. Als je ons bedrijf goed kent, ga je als online specialist lekker aan het werk binnen het team van Marketing & Communicatie. Hierbij krijg je alle vrijheid om je persoonlijke doelen te bepalen en je eigen werkstructuur uit te zetten.

Wij bieden:

 • Een supersnelle pc met alle Adobe programma’s
 • Een marktconform salaris
 • Gezellige collega’s met iedere maand een vrijdagmiddagborrel
 • Koffie service: de koffie wordt gebracht!

Solliciteren

Jij bent:

 • Actief
 • Communicatief sterk
 • Toont initiatief
 • En bent analytisch ingesteld

Jij hebt:

 • De drive om Obimex online op de kaart te zetten
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Ervaring met sociale media (B2B)
 • Basis Photoshop skills
 • Ervaring met SEO en SEA
 • Ervaring met WordPress

 

Je hebt een pré wanneer jij:

 • Kennis hebt van Adobe Indesign en Adobe Premiere Pro
 • In het bezit bent van Google Analytics en Google Ads certificaten
 • Ervaring hebt met Mailchimp

Solliciteer dan snel via info@obimex.nl.

Open sollicitatie

Lijkt het je leuk om bij Obimex te komen werken, maar is er momenteel geen vacature?

Stuur ons dan per mail een sollicitatiebrief met je CV en een korte motivatie. We bewaren jouw sollicitatie in onze database en nemen graag contact met je op wanneer er vervolgens een geschikte vacature is.

Je sollicitatie kun je sturen naar info@obimex.nl.

Neem contact met ons op

Stel uw vraag via dit contactformulier. Wij helpen u graag!

Start typing and press Enter to search