BOUWPLAATS OPLOSSINGEN

bouwoplossingen

SJOUWEN

Obimex is een nauwe samenwerking aangegaan met Wiver logistiek personeel. Wiver is een landelijk dekkende organisatie die veel ervaring heeft met het op de plaats brengen van bouwmaterialen op locatie. Wiver werkt volgens de landelijke VCA-veiligheidseisen en de lokale eisen die je aan hen stelt. Medewerkers zijn in het bezit van een VOG (verklaring omtrent het gedrag) en zijn uitgerust met de benodigde P.B.M. ‘s

Voor meer informatie: Marcel Aaldering (06-53756125)

Wiver

Gipspallet kantelbok

In een aantal gevallen is men verplicht om de gipsplaten te kantelen voor een gevel in verband met de sparingsgrootte in het gebouw. Het is nog altijd zo, dat in veel situaties de gipspallets plat het gebouw binnen kunnen worden getransporteerd. Hier is de gipspallet kantelbok het antwoord op verticale opslag. Je hoeft hier niet de panelen één voor één rechtop te plaatsen. Je zet in deze situatie alleen die pallet/pallets verticaal die je verwerkt.

Lichte bokken

Wanneer het niet mogelijk is gipspanelen plat of gekanteld naar binnen getransporteerd te krijgen, dan blijft er niets anders over dan de panelen 1 voor 1 over te pakken en van de ene bok of kraan naar de andere bok. Voor deze soort van opslag hebben wij een lichtere bok ontwikkeld.

Verzwaarde blokken

Wanneer zich de situatie voordoet dat gipspanelen niet plat op de pallet naar binnen kunnen worden getransporteerd maar wel als gekanteld pakket via een sparing of opening in het gebouw, dan hebben wij hier speciale bokken voor ontwikkeld. Met deze bok is het mogelijk om het gehele pakket vanaf de kantelbak/haak in één keer op de bok te plaatsen, daarna kun je met de meegeleverde elektrische palletwagen de 25 of 50 panelen in zijn geheel wegrijden naar de juiste plek. Ook wanneer de gipspanelen 1 voor 1 door een sparing het gebouw binnenkomen is het mogelijk om ze te verzamelen op de verzwaarde bokken waarna je ze verder transporteert met de elektrische palletwagen.

Prijzen

Bent u geïnteresseerd in bouwplaats oplossingen en wilt u meer informatie?

 STATIEGELDVERHUUR P. WEEKBORGVERKOOPPRIJS
Lichte bok (25 st.) per stuk€28,-n.v.t.n.v.t.€32,-
Lichte bok (50 st.) per stuk€26,-n.v.t.n.v.t.€30,-
Verzwaarde bok (25 st.) per stuk€35,-n.v.t.n.v.t.€39,-
Verzwaarde bok (50 st.) per stuk€37,-n.v.t.n.v.t.€41,-
Pallet kantelbok per setn.v.t.€75,-€310,-€1950,-
Elektrische palletwagen per stukn.v.t.€260,-€500,-€7700,-
Houten klossen (t.b.v. elektrische palletwagen) per stuk€1,25n.v.t.n.v.t.€1,25
Hand palletwagen per stuk (lange lepels)n.v.t.€38,-€175,-€975,-
Kunststofbok t.b.v gipspanelen per stuk€49,-n.v.t.n.v.t.€54,-
Kunststof dwarsverbinder per stuk€15,-n.v.t.n.v.t.€17,-
Kunststof verhogingsblok per stuk€20,-n.v.t.n.v.t.€22,-
Kunststof valbeveiliging per stuk€7,50n.v.t.n.v.t.€8,50
Kunststof pallet + spanbanden per stuk€75,-n.v.t.n.v.t.€80,-
Neem contact met ons op

Stel uw vraag via dit contactformulier. Wij helpen u graag!

Start typing and press Enter to search