Over Afvoegen.nl

Afvoegen.nl is dé webwinkel voor al jouw afvoegproducten. Niet alleen de scherpe prijzen, snelle levertijden en ruime voorraden maken ons bijzonder. Wij zijn exclusief importeur van Sudden Bond 4T Joint Compound.

Sudden Bond is makkelijk te vervoeren, duurzaam en extra voordelig door het hergebruiken van de emmers. Afvoegen.nl is onderdeel van groothandel in plafonds, wanden en verlichting Obimex. Bij Afvoegen.nl kan je dus dezelfde kwaliteit in producten, levering en service verwachten als bij Obimex.

slider-obimex-afvoegen-nl-lowres

afvoegen.nl bij jou op locatie

Om jou onze nieuwe en vertrouwde producten te laten ervaren, komen wij graag bij je langs op de bouw! Wanneer je een demo bij ons aanvraagt, komt Mannes Goossen (onze expert in afvoegen) met de Afvoegen.nl-bus vol afvoegproducten naar je toe. Maar Mannes laat niet alleen producten zien. Hij gaat samen met jou de producten uitproberen.

Ben je nieuwsgierig naar een bepaald product? Dan nemen jullie deze samen mee de bouw op en smeren maar

Ons assortiment

Obimex heeft een breed assortiment aan voegmaterialen van diverse leveranciers. De meest voorkomende producten liggen ruimschoots op voorraad, wat inhoudt dat als je vandaag bij ons besteld, de producten morgen op elke bouw door heel Nederland kan zijn. Zodat je geen vertraging in het bouwproces oploopt.

Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op via 0546 455 513 of stuur een e-mail naar info@obimex.nl

Download de prijslijst

prijslijst-afvoegen-2022

Op zoek naar meer informatie?

Neemt u dan contact met ons op, onze adviseurs helpen u graag. Daarnaast hebben wij ook een groot netwerk van afvoegers. Bent u op zoek naar een afwerker? Wij kunnen u in contact brengen met een verwerker bij u in de buurt.

Of stel je vraag hier
    Neem contact met ons op

    Stel uw vraag via dit contactformulier. Wij helpen u graag!

    Start typing and press Enter to search