We wekken onze eigen stroom op met maar liefst 546 zonnepanelen op het dak van ons pand.

OOG VOOR

DE WERELD

Als moderne groothandel in afbouwproducten en -materialen voelen we bij Obimex een duidelijke verantwoordelijkheid voor de wereld waarin we actief zijn. Dat vertaalt zich in zorg en aandacht voor de mensen die voor en met Obimex werken. Hun veiligheid, gezondheid en welbevinden staan voor ons altijd op de eerste plaats.

Duurzaamheid

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid is eveneens terug te zien in uitgesproken beleid en maatregelen met betrekking tot duurzaamheid. Zo voldoen onze vrachtwagens aan de nieuwste eisen voor milieuzones en zorgen we ervoor dat er zoveel mogelijk ‘vol’ wordt gereden. Daarnaast gebruiken we waar mogelijk elektrische auto’s en wekken we onze eigen stroom op met maar liefst 546 zonnepanelen op het dak van ons pand. Deze eigen stroom gebruiken we onder meer voor het aandrijven van een duurzame warmtepomp, die ons bedrijf voorziet van een aangenaam binnenklimaat.

Bewuste
keuzes

Ook als het gaat om thema’s als afvalbeleid en materialenkeuze maken wij bewuste keuzes die zijn gericht op duurzaamheid. Zo scheiden we al ons afval, zowel op kantoor als in het magazijn. Verder hanteren we onder meer certificeringen op basis van de FSC®- en PEFC™-standaarden.

Neem contact met ons op

Stel uw vraag via dit contactformulier. Wij helpen u graag!

Start typing and press Enter to search