Amstrong plafonds

ARMSTRONG PLAFONDS

Armstrong Plafonds heeft een uitgebreid aanbod van innovatieve akoestische plafonds in mineraal, metaal en hout. We denken graag met u mee en kunnen voor elke ruimte de juiste plafondoplossing bieden. We geven een praktische invulling aan duurzaamheid met ons plafond recyclingprogramma en ons Cradle to Cradle portfolio.

ULTIMA+

De Ultima+ plafondtegels hebben een strakke structuur en versterkte, volledig gecoate randen. Hierdoor hebben de plafonds een langere levensduur. Door de heldere, blauwwitte kleur zorgt een Ultima+ systeemplafond voor een hoge lichtreflectie, een eenvoudige manier om energie te besparen. De Ultima+ plafondtegels zijn beschikbaar in de densiteiten standaard, OP en dB. De Ultima+ Planks bieden flexibele oplossingen in open ruimtes en in gangen. De volledige Ultima+ lijn is Cradle to Cradle (C2C)-gecertificeerd.

PERLA

Het Perla portfolio is ook in zijn geheel Cradle to Cradle gecertificeerd. Perla is een akoestisch plafond met een vlakke structuur. Door de verschillende densiteiten (standaard, OP en dB) bieden we voor elke ruimte het juiste akoestisch plafondsysteem. De versterkte randafwerkingen zorgen naast de langere levensduur voor een strakke pasvorm en strak aanzicht.

SIERRA OP

Een Sierra OP systeemplafond biedt een duurzame en akoestische oplossing. De plafondtegels hebben een strak afgewerkt vlies.

Bekijk de prijslijst

Vragen over deze producten?
BEL 0546 455 513
of stel je vraag via facebook

Neem contact met ons op

Stel uw vraag via dit contactformulier. Wij helpen u graag!

Start typing and press Enter to search