Cradle to cradle gecertificeerde producten

  in Nieuws

Multi materiaal

Van duurzame minerale plafonds en duurzame metalen oplossingen tot akoestisch geoptimaliseerde houten en houtwol plafondoplossingen cradle to cradle gecertificeerd, wij leveren ideeën voor duurzaam design en maximale functionaliteit om interieurs om te toveren tot unieke ervaringen.

UK Sea Containers HouseWood Wool Water World Langenhagen

Houtwol, creatief en divers

Succesverhalen, zoals de magnesiet-gebonden houtwoltegels van Heradesign, zijn altijd een combinatie van duidelijke visie, innovatie en consistentie. Sinds 1908, toen de houtwolplaat voor het eerst werd geïntroduceerd, heeft dit product een indrukwekkende evolutie doorgemaakt. De hoogwaardige akoestische oplossingen op basis van houtwol bieden een vrijwel onbeperkte verscheidenheid aan designs en dragen op tastbare wijze bij tot het creëren van duurzame en leefbare ruimten. Dit wordt duidelijk erkend door het ontvangen van een internationaal gerenommeerde Cradle to Cradle Certified® Gold award voor HERADESIGN® Fine, Superfine, Micro en Plano voor wit en natuurlijke kleuren.

mineraal plafond

Mineraal, functioneel en innovatief

Minerale wol tegels worden gezien als de internationale benchmark voor kwaliteitsnormen en functionele producteigenschappen. Door designcomponenten te combineren met productinnovatie, zet MINERAL SOLUTIONS trends in het functionele en esthetische ontwerp van modulaire plafonds. Een goed voorbeeld zijn het met vlies gelamineerde en Cradle to Cradle Certified® Bronze Perla productgamma dat een lichtgewicht en eenvoudig te installeren oplossing bieden.

 

RU Presidential AdministrationDubai airport

Metaal, duurzaam en tijdloos elegant

Onze Cradle to Cradle Certified® Silver metalen plafonds variëren van een vierkant inlegsysteem en een vrij overspannend gangplafond tot gespecialiseerde maatoplossingen. Een ruime keuze aan kleuren en perforatiepatronen garandeert een uitstekend visuele optiek en effectief comfort met een duidelijke herkenningswaarde. Met onze op maat gemaakte metalen oplossingen kunt u een monolithische look bereiken met extra brede metalen panelen of een radiaal effect met trapezo­ïden, perfect afgestemd op de rest van het interieur.

Start typing and press Enter to search