Wie wint als eerste de titel BinnenBouw Expert?

  in Nieuws

Afbouwers die plafonds en wanden monteren, kunnen meedingen naar een gloednieuwe prijs: de BBE-Award. De award wordt dit jaar voor de eerste keer uitgereikt en is bestemd voor het bedrijf dat het meest vooruitstrevend is.

De competitie om de BBE-Award is een initiatief van NOA en NVF. Hiermee willen zij de positie van afbouwers sterker maken. Het gaat dit jaar om plafond- en wandmontagebedrijven. De winnaar mag zich niet alleen BinnenBouw Expert van Nederland noemen, maar wint ook een prijs. Hij mag een jaar lang het logo van BinnenBouw Expert voeren én wint een PR-pakket met een waarde van € 3.000.

Deurne, 28 oktober 2008 – Dhr. Jurrius tijdens het Innovatie Symposium van CBM te Deurne.

Promotie sector
Herman Jurrius, secretaris van het organisatiecomité legt uit: “Wij willen montagebedrijven beter positioneren en de markt laten zien waar onze sector voor staat. Hier betrekken we zoveel mogelijk partijen bij, zoals het onderwijs, samenwerkingsverbanden en kennisinstituten. Voor deze nieuwe prijs proberen we zoveel mogelijk interesse te wekken.”

Omdat er al een award bestaat voor het beste product (Gyproc Trophy), heeft de organisatie gekozen voor een andere insteek: het meest vooruitstrevende bedrijf. “Het maakt niet uit waarin je uitblinkt, als je je maar onderscheidt van anderen. Dat kan op allerlei gebieden zijn, bijvoorbeeld vanwege een uniek verdienmodel of omdat je veel arbeidsgehandicapten of ouderen in dienst hebt.”

Bij de beoordeling van de inzendingen let de jury op vier punten:

  • de unieke organisatie en/of organisatiestructuur,
  • de wijze waarop je je bedrijf presenteert, zowel digitaal als in dagelijkse contacten,
  • een uitstekende serviceverlening of een uniek serviceconcept,
  • een uitzonderlijk bedrijfsmodel.

Meedoen
Alle bedrijven die zich bezig houden met plafond- en wandmontage kunnen meedingen naar de BBE-Award. Inschrijven kan tot en met 30 april 2018. Vraag het inschrijfformulier aan bij het secretariaat en beschrijf op een A4-tje waarin jouw bedrijf uniek is. “Het maakt niet uit hóe je het omschrijft, als je maar duidelijk maakt waarin je de beste bent.” Mail dit vervolgens naar jurrius@cbm.nl.

In juni beoordeelt de jury de inzendingen. Jurrius: “Op 6 juli nodigen we een aantal genomineerden uit om een presentatie te geven. Vervolgens gaan we eind augustus of begin september bij drie bedrijven langs om een korte videoreportage te maken. De winnaar maken we bekend in de tweede helft van 2018: de datum moeten we nog vaststellen.”

De organisatie is heel benieuwd naar de reacties, Jurrius hoopt op zoveel mogelijk kansrijke inzendingen. “Wij willen een goed beeld krijgen van wat er speelt in de sector. Of je nou groot bent of klein is niet belangrijk voor deze wedstrijd, als je maar iets aparts doet.” Op dit moment hebben circa twaalf bedrijven aangegeven deel te willen nemen aan deze wedstrijd. “Het is interessant om te zien of we hiermee de goede lijn te pakken hebben om onze sector positief onder de aandacht te brengen.”

Start typing and press Enter to search