Voegmaterialen

Obimex: Dé specialist in voegmaterialen

Obimex is dé groothandel op het gebied van voegmaterialen. Sinds jaar en dag volgt Obimex de belangrijkste trends en ontwikkelingen op het gebied van het afwerken van gipspanelen.

Obimex was de eerste importeur van Sheetrock producten in Nederland. Met veel succes hebben wij de “emmer met de blauwe deksel’ in de Nederlandse afbouw geïntroduceerd. Het succes van de kant-en-klare voegpasta’s werd mede mogelijk gemaakt door intensieve samenwerking tussen de verwerkers in Nederland, Obimex en USG Europa.

voegmaterialen

Poeders, pasta’s en gereedschappen…

Sinds de overname van USG Europa en het merk Sheetrock door Knauf, is de continuïteit van deze producten gewaarborgd in Europa. Door de toevoeging van speciale medewerkers van Knauf op het gebied van voegmaterialen kan de markt nog beter worden bediend.

Obimex biedt je naast advisering op het gebied van poeders en pasta’s, ook een groot scala aan gereedschappen. Hierbij moet je denken aan voegmessen, Kraft tools, TapeTech tools en mogelijkheden met betrekking tot airless verwerking voor klasse A.

Onze producten

Knauf Easysand 90 & 120Siniat B45, B90 en B120Gyproc Jointfiller 45
Knauf Fill & Finish LightSiniat Voeg 35 PRGyproc Jointfiller 90
Knauf ProspraySiniat Readymix ProGyproc Jointfiller 120
Knauf Primer Surfacer (Tuffhide)Sniat Readymix Fill & FinishGyproc Jointfiller Vario
Knauf 45' FlottTapeTech toolsFlex tools
Knauf UniflottKraft toolsKnauf PFT Swing Airless
Knauf Drystar FillerKnauf voeggereedschappen
Knauf Safeboard spachtelDoordagt gereedschappen

Ons assortiment

Obimex heeft een breed assortiment aan voegmaterialen van diverse leveranciers. De meest voorkomende producten liggen ruimschoots op voorraad, wat inhoudt dat als je vandaag bij ons besteld, de producten morgen op elke bouw door heel Nederland kan zijn. Zodat je geen vertraging in het bouwproces oploopt.

Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op via 0546 455 513 of stuur een e-mail naar info@obimex.nl

Download de prijslijst

Voegmaterialen

Op zoek naar meer informatie?

Neemt u dan contact met ons op, onze adviseurs helpen u graag. Daarnaast hebben wij ook een groot netwerk van afvoegers. Bent u op zoek naar een afwerker? Wij kunnen u in contact brengen met een verwerker bij u in de buurt.

Of stel je vraag hierNeem contact met ons op

Stel uw vraag via dit contactformulier. Wij helpen u graag!

Start typing and press Enter to search