Kies voor een plafond in kleur met Rockfon Color-all

  in Leveranciers, Nieuws

WELK EFFECT HEEFT KLEUR OP MENSEN?
Kleur beïnvloedt ons de hele dag door. Maar we zijn ons maar in 20% van de gevallen bewust van de keuzes of beslissingen die we op basis van kleur maken. Dat komt doordat we dit meestal onbewust doen. Kleuren waarnemen begint als een fysieke ervaring, maar als de informatie die we zien zich richting de hypothalamus van de hersenen begeeft – die ons metabolisme, onze slaappatronen, ons gedrag en onze eetlust aanstuurt – wordt er een emotionele reactie getriggerd.

Rockfon natuur kleur

Rockfon color all zalm

ONTDEK THE COLOURS OF WELLBEING

Het vernieuwde Rockfon Color-all assortiment met 34 kleuren geïnspireerd door de natuur. Geselecteerd in samenwerking met internationale kleurenexperts en passend bij de laatste designtrends. Met deze plafondpanelen verbeter je niet alleen de akoestiek, maar gebruik je ook de kracht van kleur om ruimtes te creëren waar we ons prettig voelen. Wist je bijvoorbeeld dat blauwe kleuren ons een gevoel van kalmte geven? MIX EN MATCH een plafond in één van de nieuwe natuurtinten is natuurlijk heel stijlvol, maar de nieuwe Color-all kleurenfamilie leent zich ook perfect om kleurencombinaties te maken.

plafondeiland groen

MEER DAN EEN PLAFOND
Rockfon heeft binnen het Rockfon Color-All assortiment ook nieuwe toepassingen op het gebied van akoestiek en kleur. Bijvoorbeeld de Rockfon Eclipse Colour: Een innovatief, esthetisch en kaderloos akoestisch plafondeiland- en wandpaneel verkrijgbaar met een uiterst mat en egaal gekleurd oppervlak. Deze Rockfon Eclipse panelen zijn beschikbaar in twee vormen (cirkel en vierkant) en 11 exclusieve kleuren uit het Rockfon Color-all assortiment. Rockfon Eclipse panelen kunnen snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd en kunnen zowel worden afgehangen als plafondelement (horizontale montage) of tegen de wand worden geplaatst als wandpaneel (verticale montage)

Wil je meer keuze hebben? Kies dan voor de Rockfon Eclipse Customised. Deze plafondeilanden zijn beschikbaar in vele vormen en bieden unieke ontwerpvrijheid om je te inspireren en jouw interieurontwerp te optimaliseren. Daarnaast uitermate geschikt voor betonkernactivering waarbij de achterzijde uitstekend presteert op het gebied van warmte- en lichtreflectie. Zo bieden we je altijd een passende oplossing voor akoestiek en kleur!

Wil jij graag meer advies of hulp bij het keuzen van het juiste product en kleur? Neem contact met ons op en onze vertegenwoordiger komt graag bij je langs.

 

Start typing and press Enter to search