Project: Enter in Eindhoven

  in Projecten

We are ENTER. Dat is goed te zien aan de wanden! Enter is gespecialiseerd in projecten in de high tech industrie en is overtuigd van de kracht daarvan: die reikt verder, breder en maakt het leven gemakkelijker. Bijvoorbeeld in de gezondheidszorg, het milieu, automotive en de ruimtevaart. Binnen deze sectoren is hoogopgeleid technologisch personeel gedetacheerd.

Enter is gevestigd in een studioverdieping in Eindhoven. In de studio zijn op unieke wijze enkele kantoren en spreekkamers ontworpen. Zo zijn er kubussen opgebouwd uit metal stud en gips. In deze kubussen is vervolgens onze Obi 600 volglaswand geplaatst. De profielen op de vloeren, wanden en plafonds zijn gepoedercoat in de kleur RAL 7044, die goed matcht met de kleuren van de vloer en de plafondeilanden. De deuren zijn verdiepingshoog uitgevoerd met HPL van Egger en afgewerkt met ronde rozetten.

Na de afronding van alle werkzaamheden heeft Enter de volglaswanden met licht-transparante folie in felle kleuren laten beplakken. De ruimtes zijn vernoemd naar kenmerkende gebouwen in Eindhoven. Hierdoor knallen ze er uit. Ze vallen direct op: industrieel, clean, aantrekkelijk en licht!

Toegepast in dit project:
– Obi 600 volglaswanden met 5.5.2 glas (beplakt met visuals)
– Aluminium profielen in RAL 7044
– Verdiepingshoge deurkozijnen voor houten deuren
– HPL-deuren met Egger 750 ST9 kleur
– Standaard alu-scharnieren
– Hoppe Paris met ronde rozetten

Start typing and press Enter to search