Project: BTC Direct in Nijmegen

  in Projecten

BTC Direct is een snelle, makkelijke en veilige broker voor crypto’s. Zij bestaan sinds 2013 en zijn daarmee één van de oudste bitcoinbedrijven van Europa. Hun core-business is bitcoin, altcoins en andere blockchain assets voor iedereen toegankelijk maken. Hun team bestaat uit meer dan 30 professionals die allemaal geloven in de filosofie van Satoshi Nakamoto. Hierin omschreef hij een toekomstige wereld die open, gedecentraliseerd en transparant is. En BTC Direct gelooft hier heilig in. Onze producten en onze service staan volledig in dienst van dat toekomstbeeld.

Vanwege deze transparantie is er bij BTC Direct gekozen voor een transparante volglaswand, namelijk de Obi 600 wand. Deze wand is geleverd in 5.5.2. gelaagd glas en is in blank geanodiseerde profielen gemonteerd. Hier is voor een hardglasdeur met een geanodiseerd kozijn gekozen. Om een hogere geluidsisolatie (dB-waarde) te halen, wordt een dubbelzijdige akoestische tape gebruikt dat tussen het glas wordt geplaatst.

De creativiteit van het bedrijf uit zich mede door de wanden echt te gebruiken. BTC Direct gebruikt het als planningsbord, proces-visualisatie en door de prachtige tekeningen die de medewerkers en kinderen van collega’s maken op de wanden. Gaaf toch?

De eindgebruiker heeft gekozen voor deze transparante wand, omdat zij als bedrijf ook transparant zijn en zij geen barrières zien om zaken te doen.

Start typing and press Enter to search