logo-obimex-college

Uw kennis en kunde naar een nog hoger plan tillen

Weet u precies wat u verkoopt en welke soorten producten u verwerkt? Wat de montagevoorschriften zijn? Is uw offerte op de juiste wijze opgebouwd en belt u wel eens achter uw offertes aan? Obimex wil u graag van dienst zijn om uw kennis en kunde naar een nog hoger plan te tillen. Obimex biedt u, in samenwerking met zijn partners, de mogelijkheid om uw business te versterken en uw kwaliteiten te verbeteren. Met Obimex College kunt u bijvoorbeeld eens in de keuken gaan kijken van onze leveranciers, een specifieke commerciële opleiding te gaan volgen of praktijkgerichte trainingen bijwonen van één van onze partners.

Hieronder vindt u de mogelijke activiteiten die wij de komende periode zullen aanbieden. Registreert u zichzelf bij de juiste activiteit en u zult spoedig een bevestiging ontvangen. Wilt u meer informatie over een bepaalde activiteit? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

2016 juni

Gratis

Bedrijfsbezoek KNAUF AMF

23 juni 2016 - 24 juni 2016
KNAUF AMF, Elsenthal-Siedlung 15
Grafenau, 94481 Duitsland

2016 november

Gratis

Obimex College: BIM in de afbouw (uitverkocht)

2 november 2016 14:00 - 18:00
Knauf Akademie, Mesonweg 8
Utrecht, Utrecht 3542 AL Nederland

Update: Het BIM seminar is uitverkocht. Ben je benieuwd wat BIM nu daadwerkelijk is? Wel eens van BIM gehoord, maar je weet niet hoe dit werkt? Obimex B.V. organiseert in samenwerking met Knauf B.V. in Utrecht het Obimex College seminar: BIM in de afbouw! Deze middag zal volledig in het teken staan van de integratie van BIM binnen de Nederlandse afbouw. Want is BIM al actueel? Is BIMMEN wel wat voor mij? Hoe ziet de toekomst met BIM eruit en hoe begin…

Meer weten »

2017 april

Gratis

BIMSight Workshop

12 april 2017
Construsoft, Hengelder 16
Zevenaar, 6902PA Nederland

Via deze weg nodigen wij u uit voor het vervolg op onze themadag ‘BIM in de afbouw’ van 18 november 2016. Op deze dag hebben wij u een inkijk gegeven in de materie van digitalisering, BIM en de afbouw. Nu gaan we samen een stap verder.  Op woensdag 12 april geven Obimex en Construsoft een workshop Tekla Bimsight. Het programma is als volgt:   13.00 - 13.30 uur: Inloop met koffie/thee 13.30 - 15.30 uur: Introductie Construsoft Opfrissen: Wat is…

Meer weten »

2018 november

Gratis

Ecophon akoestiek training

28 november 2018 12:00 - 17:00
Ecophon trainingscentrum, Beatrixkade 36
Eindhoven, 5652BG Nederland

Altijd al willen weten hoe je de klanten adviseert over akoestiek? Hoe veel plafondeilanden moet ik in een ruimte verwerken voor een aangenaam klimaat? Kom dan op 28 november naar onze akoestiek trainingsdag in het Saint Gobain Trainingscentrum te Eindhoven. Gedurende deze middag leer je alles wat je moet weten over akoestiek in diverse ruimtes zoals kantoren, scholen en nog veel meer.

Meer weten »

2019 oktober

Ecophon Trainingsdag

2 oktober 2019 12:00 - 17:00
Saint Gobain trainingscentrum, Hastelweg 161
Eindhoven, 5652 CJ Nederland

Leerzaam, maar ook een mooie gelegenheid om te netwerken met andere professionals uit het vak! Deze editie van het Obimex College staat volledig in het teken van Ecophon. Je leert alles over Ecophon verdekte plafonds, eilanden en baffles. De theorie, maar ook de praktijk. Een middag om niet te missen!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen