Meet Up, Circulair Ondernemen In Almelo

  in Nieuws

OBIMEX HEEFT DE EERSTE EDITIE VAN MEETUP, CIRCULAIR ONDERNEMEN IN ALMELO GEORGANISEERD. CIRCULAIR ONDERNEMEN KUN JE NIET ALLEEN EN DAT WERD NOGMAALS BEVESTIGD TIJDENS DE MEETUP.

De opkomst was boven verwachting en gevarieerd. Ondernemers en medewerkers van uiteenlopende organisaties waren aanwezig om kennis en inspiratie op te doen voor hun eigen onderneming en doelstellingen. De sprekers van Sekisui, Riwald en Obimex gaven een interessant inzicht in hun eigen circulaire bedrijfsprocessen en barrières.

Eens te meer werd duidelijk dat er een ongelofelijke inhaalslag te behalen valt. Producten bestaan uit meerdere grondstoffen van diverse producenten. We onderzoeken de mogelijkheden om producten te hergebruiken en stellen ons de vraag of er kenmerken zijn van het product die we moeten aanpassen.

Circulair produceren staat in de kinderschoenen en is nog duur. Tijdens discussiesessies werden interessante inzichten over dit vraagstuk gedeeld. Daarom zijn dit soort bijeenkomsten belangrijk. Om gedachten te delen, ideeën op te doen, te netwerken en samen de circulaire beweging in gang te zetten.

Wil je er ook bij zijn de volgende editie? Klik hier om je op te geven.

Start typing and press Enter to search