Knauf en Knauf Insulation tekenen samenwerkings- overeenkomst

  in Uncategorized

Op donderdag 21 januari 2016 tekenden Knauf en Knauf Insulation een samenwerkingsovereenkomst met het platform Stroomversnelling.

Het gezamenlijke doel is het creëren van zoveel mogelijk eenvoudig te realiseren en betaalbare Nul op de Meter woningen in Nederland. De samenwerking met andere Stroomversnelling partners helpt Knauf om haar visie, dat elke (woon)consument een ideale leefomgeving verdient, concreet te maken. Het verduurzamen van woningen, om daarmee de ecologische voetafdruk van consumenten te verminderen en hen meer wooncomfort te bieden, is al jarenlang onderdeel van de (internationale) visie van Knauf. Met de aansluiting van Knauf binnen de Stroomversnelling kan zij haar expertise met meer partijen delen en kan er gezamenlijk gewerkt worden aan concrete innovaties. Knauf’s visie sluit perfect aan op de doelen van de Stroomversnelling. Knauf verwacht met deze samenwerking een grote bijdrage te kunnen leveren aan het verduurzamen van vele woningen in Nederland.

Over de Stroomversnelling
Stroomversnelling is een netwerk van ambitieuze bouwers, toeleveranciers, corporaties, gemeentes, financiers, netbeheerders en andere relevante partijen. Deze gaan samen aan de slag om Nul op de Meter woning make-overs voor renovatie en nieuwbouw te realiseren. Daarbij gaat Stroomversnelling er vanuit dat iedere woningeigenaar zou moeten kunnen kiezen voor een mooie, comfortabele en betaalbare woning. Om dit mogelijk te maken, is samenwerking tussen de betrokken partijen cruciaal.

Start typing and press Enter to search