Knauf Ceiling Solutions, twee werelden één merk

  in Leveranciers, Nieuws
Knauf en Armstrong Ceiling Solutions slaan handen ineen

Twee van ‘s werelds meest erkende plafondfabrikanten Armstrong Ceiling Solutions en Knauf AMF hebben hun krachten gebundeld om het beste van beide te bieden in één marktleidend merk:

Knauf Ceiling Solutions.

Nieuw geharmoniseerd productportfolio

Met een nieuw geharmoniseerd productportfolio kunnen we klanten een grotere diversiteit en meer mogelijkheden bieden. Als innovator in duurzaam ontwerp en functionaliteit, stellen onze oplossingen architecten, distributeurs en aannemers in staat om meer keuze, meer inspiratie en meer ondersteuning te ervaren.

Tekst op het plafondHeradesign superfine
Persoonlijke communicatie en efficiënte tools

Uiteindelijk zijn het onze klanten die met onze producten de perfecte ruimte creëren. Door een open dialoog aan te gaan en de grootst mogelijke transparantie te bieden, bieden wij wereldwijde klantenservice met persoonlijke contactpersonen, ondersteuning ter plaatse, efficiënte online tools en digitale processen. Wij streven ernaar hen te inspireren, ideeën aan te reiken en te helpen hun spannende ideeën in werkelijkheid om te zetten.

Mineraal, metaal, hout en systeem

Wij zijn leverancier van meerdere materialen en onderstrepen dit door ons geharmoniseerde portfolio van bewezen productmerken in vier categorieën: Mineral Solutions, Metal Solutions, Wood & Woodwool Solutions en System Solutions. Gebruikmakend van schaalvoordelen voor een efficiënte productie van plafondsystemen, zijn ook maatwerkoplossingen onderdeel van het portfolio. Knauf Ceiling Solutions beschikt over tien productielocaties in EMEA en drie in APAC. Wij vergroten onze inspanningen om klanten actief te benaderen en de toegevoegde waarde van onze servicegerichte mentaliteit, advieskwaliteit en gespecialiseerde verkoop te communiceren. Met andere woorden: Optreden als belangrijke partner en vitale schakel tussen architecten, planners en de afbouw.

Masaryk University ceiling Heradesign

Duurzaam

De duurzaamheid van ons merk wordt benadrukt door certificeringen, energie-efficiënte productie en nul-afval processen. Wij hebben de grootste verantwoordelijkheid voor het milieu, evenals voor onze acties ten aanzien van het welzijn van klanten en medewerkers. Door het beste van twee werelden te belichamen en voort te bouwen op onze jarenlange ervaring, zet Knauf Ceiling Solutions de norm voor veiligheid, comfort, efficiëntie en prestaties.

Start typing and press Enter to search