Oplossingen voor elke ruimte met KCS

  in Leveranciers, Nieuws

Projecten kunnen alleen gerealiseerd worden als de mogelijkheden tussen functionaliteit en ontwerp in balans zijn. Met het nieuwe geharmoniseerde assortiment minerale, metalen en houtwol magnesiet gebonden oplossingen van Knauf Ceiling Solutions kunnen klanten eindeloos variëren in afmetingen, vormen en randdetails in elke lay-out van het systeem. Ons breed omvattend portfolio biedt een oplossing voor elke ruimte.

hotel de ville chateaugironmineraal hout metaal plafond

MINERALE PLAFONDSYSTEMEN

Design

Een eindeloze reeks van spectaculaire ontwerpmogelijkheden met baffles, canopies, akoestische wandpanelen en accessoires, die gemakkelijk kunnen worden gemonteerd en verplaatst. Glad, wit met optimale akoestiek ontworpen voor flexibiliteit en volledige geluidsregeling van elke ruimte – of het nu een hoge geluidsabsorptie, hoge overlangsgeluidisolatie of een balans tussen deze twee is.

Gezondheid & Hygiëne

Voor de gezondheidszorg voldoen onze gemakkelijk te reinigen producten aan de essentiële criteria voor individuele risicozones en bieden sterke akoestische prestaties met indrukwekkende geluidsabsorberende en geluidsisolerende eigenschappen.

Classic Plain, fijn gestructureerd, gefissureerd en geperforeerd

Met een gladde, of fijn gestructureerde, of gefissureerde oppervlakte structuur geven de klassieke plafondoplossingen een goede balans tussen lichtreflectie en akoestische prestaties voor een beter comfort.

 

KCS Magnesiet gebondenMagnesiet gebonden school

HOUTWOL MAGNESIET GEBONDEN

Met de hoogwaardige HERADESIGN® akoestische oplossingen gemaakt van ecologisch verantwoorde materialen, uitgerust met de beste functionaliteit en bijna onbeperkte ontwerpvariatie, leveren we onze consistente bijdrage aan de creatie van moderne ruimtes. In de verschillende oppervlakte structuren HERADESIGN®, Macro, HERADESIGN® Fine, HERADESIGN® Superfine, HERADESIGN® Micro en HERADESIGN® Plano zijn de volgende systemen mogelijk:

> Plafonds met zichtbare en verdekte systemen

> Plafonds met schroefmontage

> Plafondeilanden en Baffles

> Wandoplossingen

 

Zurich train stationRU Presidential Administration

METALEN PLAFONDOPLOSSINGEN

Eén van de beste manieren om een innovatief interieurontwerp te realiseren, is het gebruik van een modern metalen plafond. Het helpt een eigentijdse, esthetisch aangename sfeer te creëren, die nog wordt versterkt door akoestische eigenschappen.

> Plafonds met zichtbaar en verdekt ophangsysteem

> Open Cellen plafond

> Plafondeilanden en Verticale Baffles

> Gangoverspannende plafonds

> Wandoplossingen

Start typing and press Enter to search