Interview: Hé, Paul, vertel eens …

  in Uncategorized

Hé Paul!
Je bent nu ruim een jaar werkzaam bij Obimex. Je bent niet meer weg te denken voor zowel klanten als collega’s. In een jaar kan er veel gebeuren, dus vertel eens…

Hoe ziet jouw standaard dag eruit?
Mijn dag begint met een kopje koffie, rustig opstarten dus.. De mailbox openen en eerst alle aanvragen van de vorige dag verwerken. Al snel heb ik de eerste klant aan de telefoon en deze voorzie ik van prijzen en andere informatie over bijvoorbeeld leveringen. Af en toe staat er iemand aan de balie die ik onze verschillende producten laat zien in de showroom. Offertes aanvragen, offertes uitwerken en prijzen aanvragen doe ik de hele dag door.

Dat klinkt als een uitdaging! Ervaar je dat ook zo?
Dat is zeker een uitdaging want toen ik hier kwam, wist ik niet eens wat een systeemplafond was! Maar nadat de tijd vordert heb ik aardig wat stappen gemaakt in de afbouwwereld. Ik ben begonnen met de ‘simpele’ orders (de zogenoemde inklopbonnetjes) en nu na 1,5 jaar houd ik me bezig met complete volglaswanden. Dus zeker een uitdaging! 😉

Wanneer ga jij met een tevreden gevoel naar huis?
Wanneer alles goed afgehandeld is. Dat betekent dat ik alle klanten heb kunnen voorzien van prijzen, offertes, dat orders goed zijn verlopen, dat ik weet dat alle inkopen goed zijn gebeurd en mijn klanten hun bestelling op tijd op de bouw ontvangen.

Haal jij de koffie voor jouw afdeling of wordt de koffie voor jou gehaald? En weet je inmiddels hoe iedereen de koffie drinkt?
Ik weet inmiddels hoe iedereen de koffie drinkt! Ik haalde inderdaad altijd de koffie, tot voor 4 weken terug! Want nu hebben we een nieuw slachtoffer. Haha, grapje. Zo nu en dan zie ik dat de heren uitgedroogd zijn en voorzie ik ze van een heerlijk bakje pleur!

En even tussen ons hè… Valt er een beetje samen te werken met jouw collega’s?
Pri-ma! We zijn goed op elkaar ingespeeld. Uiteraard zeggen we elkaar ook wel eens de waarheid, maar dat hoort erbij en dat houdt iedereen scherp. We zijn niet alleen collega’s, maar het is duidelijk dat wij een familiebedrijf zijn. Het blijft een afdeling met (bijna) alleen maar mannen. Ik hoef niet uit te leggen hoe het er vrijdagsmiddags aan toe gaat toch? 😉

Bedankt voor je tijd, Paul! Het volgende gesprek voeren we bij jouw vijfjarig jubileum!

Start typing and press Enter to search