Industriële evolutie

  in Uncategorized

OWA RAW Concrete betonlook plafondpanelen
OWA introduceert opnieuw een akoestisch designproduct: OWA RAW Concrete. Dit betonlook plafondpaneel is ontwikkeld in nauw overleg met architecten. Het is een fraaie oplossing voor hét dilemma in industriële interieurs: OWA RAW combineert een minimalistische uitstraling met akoestisch comfort.

De betonlook plafondpanelen bieden dezelfde akoestische prestaties als reguliere systeemplafonds, zonder afbreuk te doen aan de rauwe uitstraling die industrieel design zo geliefd maakt. De panelen zijn op twee manieren toepasbaar: direct tegen het plafondoppervlak, of in combinatie met het gerenommeerde S7 ophangsysteem. Er zijn uitgebreide monsterpakketten verkrijgbaar en uiteraard biedt OWA alle ondersteuning die nodig is.

OWA RAW Concrete is een nieuwe aanvulling op de serie designproducten van OWA, waaronder natuurlijk OWAplan en de Elements collectie, met diverse eilanden, wandpanelen en baffles. Neem voor meer informatie telefonisch contact op met onze verkoopafdeling of kijk eerst op de nieuwe website van OWA: www.owa-akoestiekendesign.nl

 

Introductiecampagne RAW: Scoor festivaltickets met OWA!
‘Scoor met OWA’ is weer terug! Het is alweer de vierde editie; na Champions League, darts en Formule 1 tickets kunnen afbouwbedrijven dit keer meestrijden voor festivaltickets!

Dit keer is de uitdaging om zo snel mogelijk een festivaltentje op te bouwen, in teams van twee personen. Per bedrijf mogen drie teams meedoen, alleen de snelste tijd telt. De snelste teams winnen 4 tickets voor één van de drie topfestivals in augustus. Inclusief campingovernachtingen!

Kijk voor meer info over de competitie op www.scoormetowa.nl en schrijf je in!

Direct OWA RAW Concrete bestellen? Neem telefonisch contact op met onze verkoopafdeling.

Start typing and press Enter to search