Een dag op pad met Vincent Timpers

  in Nieuws, Obimex

Om 06:00 ging de wekker. Een klein uur later zit Vincent in de auto onderweg naar zijn eerste afspraak in Rijswijk. Sinds 4 jaar werkt Vincent bij Obimex in de buitendienst en is hij verantwoordelijk voor Midden-west Nederland. Oftewel omgeving Randstad en dat bevalt hem heel goed! In totaal werkt hij al 15 jaar bij Obimex. Een echte “afbouwer” dus! Vincent is een enthousiaste teamspeler die altijd zijn afspraken na komt. Precies waar wij bij Obimex voor staan. Keertje kennismaken met Vincent? Neem dan snel met hem contact op. 💼 💼 💼

Na twee uurtjes te hebben gereden kwamen wij aan bij een basisschool in Rijswijk die volledig gerenoveerd moest worden. Onze afspraak Jeffrey staat op ons te wachten. Hij is een nieuwe relatie waarmee Vincent sinds kort contact heeft. Bij Obimex vinden we persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom ontmoeten we onze relaties graag op diverse locaties door heel Nederland, zodat je altijd weet met wie je contact hebt aan de andere kant van de telefoon of mail. Na de kennismaking hebben wij een rondje door de bouw gemaakt. Jeffrey had bij ons onder andere verlichtings-armaturen en plafondpanelen besteld. Energiezuinige LED-armaturen met een afmeting van 300 x 1200 mm en 600 x 600 mm, die instelbaar zijn in 3 verschillende kleuren. En plafondpanelen van Rockfon, type Lithos A24. Hieronder een kleine impressie van deze bouw in Rijswijk.

Op dezelfde locatie is Jeffrey ook bezig met een gebouw waar alle dorpsvergaderingen plaatsvinden. Binnen een half jaar is de bouw afgerond. We nemen jullie in de toekomst nog eens mee voor het eindresulaat.

Na onze bespreking met Jeffrey zijn we vertrokken voor onze volgende afspraak. Om 12.00 uur komen we aan in Nieuwekerk aan de Ijssel voor een afspraak en een broodje met Jan de Jong van Rockfon. Een bespreking waarbij we elkaar informeren over de markt en de nieuwste producten van Rockfon. Zoals de vernieuwde Rockfon Color-All serie met het gekleurde Chicago Metallic plafondsysteem. Een informatieve en geslaagde meeting. Bedankt Jan de Jong!

Hup! Weer in de auto en door naar Gorinchem. We gaan naar Antoine van MGM Montage, ook een familiebedrijf zoals Obimex. Vincent en onze binnendienstmedewerker Paul Strikker hebben een offerte met volglaswanden voor Antoine gemaakt, die nu uiteindelijk opdracht is geworden. Er is door de opdrachtgever gevraagd om een sample van onze glaswand met een doorsnee van de profielen. Dit gaan we bij Antoine aanleveren en toelichten met een sample en de brochure. Een belangrijk onderdeel van Vincent zijn werk is projectmatig en technisch ondersteunen bij onze klanten. De Obiwand is bijvoorbeeld een product waarbij best wat vragen op tafel kunnen komen en een heldere communicatie erg belangrijk is om tot de juiste uitvoering te komen. Hierbij helpen we graag!

Om 16.00 vertrekken we weer richting huis. De dag zit er weer op! Nu is het belangrijk dat Vincent de dag nog administratief verwerkt. Oftewel de afspraken die Vincent die dag met de relaties heeft gemaakt worden afgestemd met onze binnendienst-collega’s. Zodat gemaakte afspraken altijd terug te vinden zijn en ook daadwerkelijk worden afgehandeld. Want nogmaals: Afspraak is afspraak bij Vincent en Obimex.

Vincent, bedankt voor deze dag!

Vincent is verantwoordelijk voor de regio Midden-West Nederland en te bereiken op 06-52873873 of vincent.timpers@obimex.nl.

Start typing and press Enter to search