DARTTOERNOOI

Obimex Darts 2020

Op vrijdag 31 januari 2020 organiseren wij het “Obimex Darts 2020” bij ons in Almelo. Een open darttoernooi voor iedereen die actief is in de droge afbouwbranche.

Iedereen is van harte welkom: Van de niet-darter tot de gevorderde pijltjes-gooier. Gezelligheid staat deze avond voorop! Er is ruimte voor 64 darters dus geef je snel op. Publiek zoals collega’s en/of partner zijn natuurlijk ook welkom.

Programma

De gehele avond zullen we omlijsten met gezellige muziek, lekker eten en genoeg te drinken. Daarnaast komt er nog een mystery guest als muzikaal hoogtepunt!

Op de avond zelf organiseren we nog enkele ludieke spellen, kun je leuke prijzen winnen en is er de mogelijkheid om een leg-501 te spelen tegen onze special guest: Ex-BDO wereldkampioen en professioneel darter Christian Kist.

Voel jezelf een echte prof-darter: De finales zullen we professioneel uitvoeren met een echte mastercaller en opkomst met muziek en licht! We starten om 18.00 uur en de avond zal omstreeks 1.00 uur eindigen.

Dit event is uitsluitend voor Obimex gerelateerde relaties.

Meld je aan voor het Obimex Darttoernooi

Win jij ons toernooi? Doe gezellig mee, maar wees snel: Vol = Vol!

Vul onderstaande gegevens in:

Doe je mee met het darttoernooi?

Op een schaal van 1 tot en met 5: hoe goed kun je darten?

Voor de avond

Ik kom alleen de avond om te darten en ga daarna weer verantwoord naar huis toe (met BOB of als BOB).Ik doe mee op eigen risico en ga akkoord met het feit dat er op die avond foto's en video's worden gemaakt en dat er een kans bestaat dat ik hierop kom te staan.Ik wil graag blijven overnachten bij Preston Palace en wil een kamer boeken.

Indien je wil overnachten, maak hieronder je keuze welke overnachting je zou willen
(Kosten van de overnachting zijn voor eigen rekening.)

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners:

Neem contact met ons op

Stel uw vraag via dit contactformulier. Wij helpen u graag!

Start typing and press Enter to search