Project: Obi-systeemwanden en meer in Wirdum

  in Projecten

Met veel plezier delen wij af en toe projectfoto’s met jullie. De onderstaande beelden zijn gemaakt bij CRV in Wirdum. Marvo Systeemplafonds had in 2011 al het eerste contact met CRV in Wirdum. Zij hebben hier toen kleine werkzaamheden verricht en ze waren hier erg tevreden over.

Na zich wederom te hebben bewezen bij een ander project in 2016, mocht Marvo afgelopen mei weer aan de slag in Wirdum. CRV is bij ons in de showroom geweest om een kijkje te nemen en inspiratie op te doen. Wil jij eens rondkijken in onze showroom om te zien wat er allemaal mogelijk is? Laat ons het dan weten!

Bij het project in Wirdum zijn er in totaal ca. 1000 vierkante meter systeemplafond van AMF geplaatst en 1300 vierkante meter Obi-systeemwand met diverse soorten deuren, schuifdeuren, dubbele deurkozijnen, deuren met glasopening en Obi-volglaswanden. En wat vinden we het toch altijd mooi om het eindresultaat te zien!

“De werkzaamheden zijn allemaal volgens planning verlopen en de samenwerking met de diverse andere partijen is als zeer prettig ervaren. Onze klant is daarom ook zeer tevreden over de manier van werken en uitermate tevreden over de geleverde kwaliteit, uitstraling en functionaliteit van de diverse toegepaste materialen”, aldus Bert de Lange (bedrijfsleider Marvo Systeemplafonds).

 

 

 

 

 

 

 

Start typing and press Enter to search