Het online platform Smart@Work

  in Leveranciers, Nieuws

Als producent van akoestische plafond- en wandoplossingen wil Rockon zijn installateurs zo goed mogelijk bijstaan. Daarom lanceerden ze het online platform Smart@Work. Hier vind je niet alleen alle informatie over Rockfon producten en promoties, maar ook tips & trucs, nieuws én ervaringen. Dit is ook dé plek om op de hoogte te blijven van zijn geplande webinars. Wil je als installateur ook het beste uit jezelf halen? Breng dan regelmatig een bezoek aan deze online community van installateurs en laat je inspireren!

Je kunt op de Smart@Work pagina verschillende video’s vinden over Rockfon producten. Op dit moment kan je bijvoorbeeld de video bekijken over de systeembeschrijving van Bandraster A en zo de voordelen ontdekken van deze handige tools. Maar ook tips over onder andere hoe je het screenline-plafondkaer installeert worden gedeeld op dit speciale platform van Rockfon.

Wedstrijden
Met regelmaat organiseert Rockfon op de Smart@Work pagina een wedstrijd. De eerste wedstrijd is inmiddels afgerond en gewonnen door van Dijk afbouwprojecten in Tilburg. Ze geven van alles weg! Denk hierbij aan bluetooth headsets, Spotify abbonementen en telefoonopladers op zonne-energie. Op dit moment kan je proberen de Wijze Woordpuzzel te kraken. Je maakt onder andere kans op een GoPro sportcamera!


Zijn uw installateurs al Smart@Work?

Graag wil Rockfon ook uw medewerkers laten profiteren van alle voordelen van Smart@Work. Hoe beter zij uw medewerkers kennen, hoe beter zij ze kunnen helpen. Maar daarvoor hebben ze uw hulp nodig! Vertel ze dus snel over Smart@work en vraag iedereen om zich aan te melden voor de nieuwsbrief!

Smart@Work on the road brengt een bezoek aan Rockfon-projecten in heel Nederland en deelt cadeaus uit. Zijn zij al langsgekomen terwijl uw monteurs ergens Rockfon aan het plaatsen waren? Meld je snel aan en misschien is uw bedrijf binnenkort aan de beurt!

Start typing and press Enter to search