Hoe de Afbouw App jouw leven makkelijker en voordeliger gaat maken

  in Nieuws

Er zijn veel locaties waar je jouw afbouwnieuws vandaan kan halen. Als je echt op de hoogte wilt blijven van al het laatste nieuws, kan je hier een dagtaak aan hebben. Alle verschillende nieuwssites langs, sociale media kanalen doorspitten en bellen naar afbouwbedrijven voor het laatste nieuws. En dit iedere dag opnieuw. Heb jij hier tijd voor? Nee, natuurlijk niet!

Daarom doen wij dit allemaal voor jou. Wij zorgen ervoor dat al het relevante afbouwnieuws jouw kant op komt, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Nou ja… Eerlijk is eerlijk: je moet eenmalig de Afbouw App downloaden. Maar vanaf dat moment word je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. En dit allemaal op één plek!

Zo nu en dan ontvang je een melding op je telefoon. Dit kan een belangrijk algemeen nieuwsbericht zijn, maar ook bijvoorbeeld een speciale aanbieding van jouw favoriete leverancier. Op de Afbouw App komt zoveel mogelijk unieke content te staan. Dit betekent dat je als Afbouw App gebruiker altijd als eerste op de hoogte bent van acties, innovaties en nieuwe ontwikkelingen.

Klinkt goed, toch? Je hoeft niet meer op zoek naar het nieuws, want het komt naar je toe op één overzichtelijk platform. Je bent altijd als eerste op de hoogte van speciale aanbiedingen, waardoor je geld kunt besparen. Maar boven alles is het een leuke, interactieve plek waar mensen uit de afbouwsector alle belangrijke informatie vandaan kunnen halen.

Dus, waar wacht je nog op? Download de Afbouw App!

Start typing and press Enter to search